Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Interessant: Tommy Waller, Ephraim en Rimona Frank

Een reactie plaatsen

Hebrew Nation Morning Show – The Remnant Road – 2/1/16

Connecting with the Homeland:  How to serve the people and land of Israel

What happens when followers of Yeshua (Jesus) go to Israel not as tourists, but as servants to bless the Jewish people?  Tommy Waller, founder of HaYovel (www.hayovel.com/) has been answering that question for many years.  When people come to bless the Jewish people they build relationships, break down walls, and sow the seeds of miracles.  Tommy joins our Israeli guests Ephraim and Rimona Frank (www.sraelitereturn.com/) in a discussion about the fruit of those miraculous seeds – fruit which includes greater openness to the possibility that the Lost Ten Tribes of Israel may have been hidden among Yeshua’s followers all along.

The Remnant Road is on Facebook!  Visit our page at https://www.facebook.com/remnantroad/?fref=ts and let us know if you like what you see.

We appreciate hearing from our listeners!  Email us at remnantroad@hebrewnation.net.

https://hebrewnationonline.com/hebrew-nation-morning-show-the-remnant-road-2116/

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s