Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Interessant: Tommy Waller, Ephraim en Rimona Frank

Een reactie plaatsen

Hebrew Nation Morning Show – The Remnant Road – 2/1/16

Connecting with the Homeland:  How to serve the people and land of Israel

What happens when followers of Yeshua (Jesus) go to Israel not as tourists, but as servants to bless the Jewish people?  Tommy Waller, founder of HaYovel (www.hayovel.com/) has been answering that question for many years.  When people come to bless the Jewish people they build relationships, break down walls, and sow the seeds of miracles.  Tommy joins our Israeli guests Ephraim and Rimona Frank (www.sraelitereturn.com/) in a discussion about the fruit of those miraculous seeds – fruit which includes greater openness to the possibility that the Lost Ten Tribes of Israel may have been hidden among Yeshua’s followers all along.

The Remnant Road is on Facebook!  Visit our page at https://www.facebook.com/remnantroad/?fref=ts and let us know if you like what you see.

We appreciate hearing from our listeners!  Email us at remnantroad@hebrewnation.net.

https://hebrewnationonline.com/hebrew-nation-morning-show-the-remnant-road-2116/

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s