Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Great commission already written in the book of Chronicles

Een reactie plaatsen

Most of us coming out of a christian background are not aware, especially in the beginning of that journey, the letters of the apostles must act like mirrors to Tenach. Later on we learn about mirrors, patterns, but we need time to search and study to discover matches.

The christian background has given us teaching with thoughts for example the old is done away, the new covenant starts with the birth of the Messiah.

There are hidden treasures which we will discover when we continue our walk to the old paths, written in
Jer 6:16 Thus saith YHVH, Stand ye in the ways, and see, and ask for the old paths, where is the good way, and walk therein, and ye shall find rest for your souls.</em

We are known that the great commission is written in Brith Chadasha, but do we know it is written in Chronicles as well?

1 Chron: 16:23 “Sing unto the YHVH all the earth; shew forth from day to day his salvation.
24 Declare his glory among the heathen; his marvellous works among all nations.”

Ps 96: 3 Declare his glory among the heathen, his wonders among all people.

Rom. 15: 10 And again he saith, Rejoice, ye Gentiles, with his people.
11 And again, Praise YHVH  all ye Gentiles; and laud him, all ye people.

Acts 15: 12 Then all the multitude kept silence, and gave audience to Barnabas and Paul, declaring what miracles and wonders Elohim had wrought among the Gentiles by them.

As we read, the same invitation during all ages to share what the Father has given to us!

Yesterday, today and forever

 

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s