Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Whether one member suffer…

1 reactie

1Co 12:26 And whether one member suffer, all the members suffer with it; or one member be honoured, all the members rejoice with it.

Is not Yehudah our family?

They never left Father’s home, we did.

They lever lost their identity…

Ge 49:10 The sceptre shall not depart from Yehudah, nor a lawgiver from between his feet, until Shiloh come; and unto him shall the gathering of the people be.

Now they suffer because of the many fires…

Come let us go up and together ask the Father what we can do to help our family.

I am sure He shows us how to act and what to do.

The melody and words in this video share something of my feeling inside of me

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

One thought on “Whether one member suffer…

  1. Mooi verwoord Hadassa!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s