Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Special evidence

Een reactie plaatsen

When we arrived at Tel Aviv on the 20th of October, we took a sharut to bring us to Jerusalem. A young man came in, orthodox I suppose, because of his hair. He took the seat before us and then something took my attention.

His tzittzits had a blue thread… on the picture I see three!

While he was sitting before me, I could see these blue threads and what did I see more?

Light!

I was looking more accurate and I saw the light was there beside the chair this young man was sittng.

I took the priviledge to take a picture to keep it in remembrance and then later when I returned home and looked to the picture, I saw the symbolism…

Bleu thread belong to this young jewish orthodox man and this Light…

The oldest son never have left the house of the Father, we did. And we know the result. It is written in Scriptures.

It made me think and when I continued my journey through my homeland I experienced so many new situations… like the article of Adam Eliyahu Berkowitz and other evidences…I am wondering.

We do live in exciting times!

 

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s