Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Special evidence

Een reactie plaatsen

When we arrived at Tel Aviv on the 20th of October, we took a sharut to bring us to Jerusalem. A young man came in, orthodox I suppose, because of his hair. He took the seat before us and then something took my attention.

His tzittzits had a blue thread… on the picture I see three!

While he was sitting before me, I could see these blue threads and what did I see more?

Light!

I was looking more accurate and I saw the light was there beside the chair this young man was sittng.

I took the priviledge to take a picture to keep it in remembrance and then later when I returned home and looked to the picture, I saw the symbolism…

Bleu thread belong to this young jewish orthodox man and this Light…

The oldest son never have left the house of the Father, we did. And we know the result. It is written in Scriptures.

It made me think and when I continued my journey through my homeland I experienced so many new situations… like the article of Adam Eliyahu Berkowitz and other evidences…I am wondering.

We do live in exciting times!

 

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s