Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Nu daagt het in het oosten…

Een reactie plaatsen

Juist deze week teruggekomen van een bijna veertiendaags bezoek aan Israel, waaronder vijf dagen het tweede Congres Bney Yosef National.

 Wat ik gedurende die dagen regelmatig kreeg waren de woorden uit Jesaja 45:19

“Ik heb niet in het verborgene gesproken, in een donkere plaats der aarde; Ik heb tot het zaad van Jakob niet gezegd: Zoekt Mij te vergeefs; Ik ben YHVH, Die gerechtigheid spreekt, Die rechtmatige dingen verkondigt”.

De indrukken moeten nog een plaatsje krijgen en velen zijn al druk in de weer om verslagen te schrijven…

Lees met ons mee, te beginnen met Ephraim en Rimona Frank op

http://etzbneyosef.blogspot.nl/2016/11/overview-of-second-bney-yosef-national.html

https://thebarkingfox.com/2016/10/29/israel-2016-picking-up-where-we-left-off-a-report-on-the-second-bney-yosef-national-congress/

https://natsab.com/2016/11/02/israel-2016-family-in-twelve-languages-the-conclusion-of-the-second-bney-yosef-national-congress/?wref=tp

Meer verslagen gaan volgen….

We houden u op de hoogte!

https://bneyyosefholland.wordpress.com/2016/11/06/woorden-zoeken-voor-indrukken/

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s