Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Eerstgeborenen

Een reactie plaatsen

Ik ben een boek aan het lezen en het onderwerp is boeiend.Ook de trant van schrijven spreekt me aan.
Verfrissend om het onderwerp eens van deze kant te zien.Vanuit de eerste families welken in de Schriften van YHWH opgetekend staan,begint de auteur al schrijvend te vertellen welke condities er van toepassing zijn bij de eerstgeborenen.Eigenlijk en zonder er iets bij te verzinnen,schrijft de schrijver de geschiedenis uit tot op nu en naar de toekomst.
Ik heb het boek nog niet uit,maar wilde toch even tussendoor alvast een link doorgeven voor de geïnteresseerden onder ons:

Klik om toegang te krijgen tot eerstgeborenen.pdf

Dank voor uw aandacht,
shalom, Hadassah

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s