Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

A precious gift from Chanah

3 reacties

It was for the first time I heard about Chanah when our son came home from the US. Tzefanyah P and his wife had invited our son to stay at their place in Georgia.

We met Tzefanyah and Reyyna when we experienced Ariel1.

During the stay, our son, met several people, he experienced the Summit at Tampa, organized by Bney Yosef North America and he was there during a National Shabbat at South Carolina.

One of the persons he met was Chanah, a professional weaver, also known with the name Anita Heist. She would give him a beautiful woven tunic, but our son saw her investment therein, so he personally found out it was too much from her  to give it to him so he thanked her and let it. Chanah told him to create something for me, his mom and so we start with contact together.

Chanah asked me my favorite colours, picture1, she asked also what to weave for me… I was wondering that a woman who have never seen me, would give me something she worked with her whole heart, investing in time, thoughts and materials.

Special is also she put on two tablerunners, one for Reyyna and one for me. Two women, two sisters from the same household of the Father in two different countries.

During this proces Chanah and I realized ourselves we had more in common what we didn’t realize when we start with sharing.

Some people, friends, family do know her also. I have read some articles Pete Rambo wrote about her, illustrated with different pictures I have, so you can read from several sides and sources.

 

I will show you some pictures from Chanah and I of the tablerunner with the colours and design.

The family of Bney Yosef do have precious talents and gifts. We are just in the beginning to show it to eachother with the humble hearts of children who know they received it from a Father Who love them.

Shalom, Hadassah

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

3 thoughts on “A precious gift from Chanah

  1. Gorgeous!! What a kind lady!! ❤

  2. Pingback: Voortgang – BneyYosefHolland

  3. Pingback: Een historisch perspectief op Hanukkah | Tegenhetlicht

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s