Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Niet geweest, dan toch een impressie

2 reacties

We vernamen dat Hanoch Young een tour zou doen in Israel deze maand…
Een impressie kan men op deze link vinden:
http://vimeo.com/album/3108681

plus een update:

Meer informatie?
http://www.united2restore.com

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

2 thoughts on “Niet geweest, dan toch een impressie

  1. Ik zie een video over een Israël tour in November. Ik was daar ook in die tijd. Dit lijkt me een mooie weblog. Over mijn reis heb ik geschreven op http://www.simonida.punt.nl Heb je ook over het boek Hosea geschreven>

  2. Leuk, dan ga ik daar eens kijken.Israel ligt me na aan het hart en een verslag van iemand die er geweest is spreekt me aan.Bedankt en shalom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s