Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

De wet van zaaien en oogsten

Een reactie plaatsen

Vanmorgen een schrijven gelezen van Zerubbabel met een onderwerp wat mijns inziens erg aktueel is.Zaaien en oogsten.
Wat zaaien wij?
Beseffen wij dat wat wij zaaien ook oogsten zullen?
Heden ten dage kunnen we met één druk op de knop de hele wereld laten weten wat we denken of denken te weten….
Bedachtzaamheid is meer dan ooit nodig om ons bewust te zijn dat er na het zaaien ook een oogst verwacht kan worden.
Als ons zaaien goed is, zullen we ook opgewassen zijn tegen de oogst ook al is deze onverwachts, of negatief of positief…
Kom, laten we de woorden en teksten die Zerubbabel aanhaalt eens nader onderzoeken….

http://www.onetorahforall.com/Studies2013/NaturalLaw.html

Shalom, Hadassah

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s