Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

De wet van zaaien en oogsten

Een reactie plaatsen

Vanmorgen een schrijven gelezen van Zerubbabel met een onderwerp wat mijns inziens erg aktueel is.Zaaien en oogsten.
Wat zaaien wij?
Beseffen wij dat wat wij zaaien ook oogsten zullen?
Heden ten dage kunnen we met één druk op de knop de hele wereld laten weten wat we denken of denken te weten….
Bedachtzaamheid is meer dan ooit nodig om ons bewust te zijn dat er na het zaaien ook een oogst verwacht kan worden.
Als ons zaaien goed is, zullen we ook opgewassen zijn tegen de oogst ook al is deze onverwachts, of negatief of positief…
Kom, laten we de woorden en teksten die Zerubbabel aanhaalt eens nader onderzoeken….

http://www.onetorahforall.com/Studies2013/NaturalLaw.html

Shalom, Hadassah

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s