Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Blijft gij in hetgeen gij geroepen zijt…

1 reactie

I am alert since years because of the young awaken Efraimites who aren’t that much aware about influences to stimulate them to become more “jewish/judaisitic”  than healthy is for Efraïm to undermine to become the nation beside the nation Judah until the Father will make us one.

With me more people all over the world have received the understanding to see the danger. It is the Father Who helps us to see what is good for us to be and to grow in.

Today I received a very helpful article from Pete Rambo which you can read to become alert as well!

The following words are true and very important:

“Simply, prophecy cannot be fulfilled if Ephraim becomes Judah, nor can it be fulfilled if Judah becomes Ephraim!! (quote)

We need to prepare ourself so that we can answer questions of people who don’t know what is right or wrong.

Thank you for your attention,

Those two parts are spelled out for us in Ezekiel 37:15-23, the stick of Judah and the stick of Joseph. Verse 22 tells us these are two nations or two kingdoms. Hosea 1:11 confirms this. Two nations, two kingdoms come together under one head.”

Please proof the words I write, thank you for your attention,

shalom, Hadassah

Nederlands:

Ik ben me al jaren bewust dat de “jonge” ontwaakte Efraimieten niet zo  bewust zijn van bepaalde invloeden die hen stimuleren wil om meer “joods / judaisitisch” te worden dan gezond is en ondermijnen wil dat Efraïm de natie wordt naast de natie Juda tot de Vader ons eén zal maken in Zijn hand (Ez 37)

Naast  mij hebben meer mensen over de hele wereld het begrip gekregen om het gevaar te zien. Het is de Vader die ons helpt om te zien wat goed is voor ons om te leven en te groeien in onze identiteit.

Vandaag heb ik een erg duidelijk artikel van Pete Rambo ontvangen die je kunt lezen om ook alert te worden!

De volgende woorden zijn waar en zeer belangrijk:

‘Simpelweg kan de profetie niet worden vervuld als Efraim Juda wordt, en kan het ook niet worden vervuld als Juda Efraim wordt! “(Citaat)

We moeten onszelf voorbereiden zodat we sterk staan en vragen kunnen oplossen van mensen die niet weten wat goed of fout is.

Bedankt voor uw aandacht,

“Deze twee delen worden voor ons in Esegiël 37: 15-23, de stok van Juda en de stok van Jozef beschreven. Vers 22 zegt ons dat dit twee naties of twee koninkrijken is. Hosea 1:11 bevestigt dit. Twee naties, twee Koninkrijken komen onder één hoofd samen. “( Citaat)

Beproef alstublieft de woorden die ik schrijf, bedankt voor uw aandacht,

Shalom, Hadassah

 

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

One thought on “Blijft gij in hetgeen gij geroepen zijt…

  1. Aanbevolen zijn de reacties onder het artikel van Pete Rabo en zijn raad om dichtbij het Woord te blijven. Er zijn meer gevaren, dan ons lief zijn…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s