Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Before two sticks are coming together…

Een reactie plaatsen

Our son is back from the States.He was at Tampa where the Summit took place and have experienced National Shabbat twice in different states.
We were with him in thoughts,but to be there is much more than to hear a report.
For now we are thankful to hear this report.
We have much inspiration to work things out, to prepare the way, throw stones out..
Its a whole new experience, never had in our life..
And looking what YHVH is blessing we need to walk in that path He shows us.
When we had have some experiences of surrender our desire to Him, we will walk much easier than before.

Teh 127:1 Except YHVH build the house, they labour in vain that build it: except YHVH keep the city, the watchman waketh but in vain.

What’s a National Shabbat all about?

Tzefanyah ben Yochanan, the originator of National Shabbat wrote:http://nationalshabbat.com/about-2/

“There will be no teaching, but occasional presentations about our national restoration and Scriptural discussions promoting a national outlook.” “This is not a congregation. This is not a denomination. This is a time, one Shabbat a month, where we can declare and believe that Avinu Malkenu (Our Father, Our King) is making a people once again!”

In my view that concept of no organization nor denomination started at the first Congress of Bney Yosef National at Ariel..
I am curious we will have sort of initiatives in Europe as well…or in other parts of the world…if someone knows, please make it known to us!

We know of some activities in the Skandinavian countries…in the Netherlands we have had have some tours of foreign people and some will come, news about it on http://www.bneyyosefholland.wordpress.com…in  UK we have the initiative of http://followthemakersins.wix.com/destination4ephraim

Deut.30:1 And it shall come to pass, when all these things are come upon thee, the blessing and the curse, which I have set before thee, and thou shalt call them to mind among all the nations, whither YHVH thy God hath driven thee,
2 And shalt return unto the LORD thy God, and shalt obey his voice according to all that I command thee this day, thou and thy children, with all thine heart, and with all thy soul;

I really like the concept of having no other denomination, nor organization, love of the Father to one and another even with differences. Than can be a real challenge, but we need to trust YHVH to work things out.We cannot force people into our thoughts..we only can share and look what Abba YHVH is building by His blessing.I am trusting Him alone for the best results.

Are we longing like Andrew Hodkinson is singing?
That longing will help us to handle

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s