Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Tatte Tatte… I believe, even when Elohim is silent

Een reactie plaatsen

De laatste week heb ik terugkerende woorden in mn hoofd en heb deze in een lied gevonden.

Ben dat gaan opzoeken en wat me daarin trof waren verschillende aspecten waaronder deze woorden:

I believe in the sun even when it is not shining

I believe in love even when I don’t feel it

I believe in Elohim even when He is silent

Stil werd ik er van wanneer ik het lied beluister, elke keer opnieuw

Vanmorgen kwamen de woorden “leidt mij” en die vond ik in Psalm 23

3 Hij verkwikt mijn ziel; Hij leidt mij in het spoor der gerechtigheid, om Zijns Naams wil.
4 Al ging ik ook in een dal der schaduw des doods, ik zou geen kwaad vrezen, want Gij zijt met mij; Uw stok en Uw staf, die vertroosten mij.

Al ging ik ook in een dal der schaduw des doods….

Er is leed waarvoor geen woorden zijn

En Hij, onze Vader was ook daar

I believe in Elohim even when He is silent…

“Min de stilte in uw wezen

min de stilte die bezielt

zij die alle stilte vrezen

hebben nooit hun hart gelezen

hebben nooit geknield”

 

Tatte tatte

 

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s