Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Good report from our homeland

Een reactie plaatsen

What can I say?

Please read and listen and let your heart speak…

http://www.etzbneyyosef.com/projects.html

An Historical Event

TheCongress First B’ney Yosef National Congress was held May 25th – 28th, 2015, at the Eshel HaShomron hotel in Ariel, Israel. There were 135 people in attendance, representing some 12 countries. The prevailing attitude throughout the days of the Congress and the two days beforehand (Shabbat and Shavuot) was one of humility, love, and unity. All attendees seemed to be keenly aware that this was an historic event and that it was the work of the Father.

and one of the members wrote:

Comment 10: Jesse

When I heard of the B’ney Yosef Congress, I was quite thrilled to embark on what I had envisioned to be some epic quest, to which I was to be sent as a diplomat from my hometown in the Pacific Northwest in order to represent people here and to argue on their behalf in a court-room style drama that would resemble something one might witness during a heated debate in the US Senate.

Never have I been so wrong.

When I arrived at the hotel in Ariel, I was immediately met with a spirit of love and cooperation, and not with intense debates that I was expecting. I was able to connect with over 130 delegates from thirteen countries around the world, and I believe that each and every man and woman who was present there was called– just as Queen Esther– for such a time as this. I very quickly realized that coming into this movement with a preconceived agenda was not within the Father’s will for any of us; instead, what He had planned was bigger than any one of us, but included all of us…..

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s