Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Meaning behind Maleachi 3:1

Een reactie plaatsen

Behold,I will send My messenger,and He shall prepare the Way (1) before Me (20(3) and YHWH,whom you seek (4) shall suddenly (5) come to His Beit HaMikdash (6) even the messenger of the covenant (7) whom you delight in: see, He shall come,says YHWH of hosts…

1.First Century Torahbelievers were first known as members of the Way
2.Yochanan HaMatbeel
3.Notice YHWH who is coming to Jerusalem speaks here in the first person
4. YHWH in the manifestation of Yeshua
5 With great surprise to Israel
6.A response to verse 17: Where is the Elohim of rigth ruling? He is coming in person physically to His temple.
7. Yeshua is the messenger of the Renewed Covenant with both houses according to Jer. 31:31

(RSTNE)

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s