Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Remain satisfied in the nations…

Een reactie plaatsen

Words what recently came to my eyes and heart are these:” If we remain satisfied in our graves (the nations), we will cease to live and breath”.
Precisely what was in my mind this week!!
It isn’t enough to practice Torah as a believer from the nations or what they say “pagans out of the nations who practice Torah and confess Yeshua…
WHAT?
Pagans?
Believers from the nations?

Awake oh Lo- Ammi and become Yisrael, awake and come to your destiny!
Why do people like to be in the corners and be satisfied with a few around them who practice Torah too?
How can ABBA YHWH uses us when we like to stay in a comfortzone?
Romans 11 is at hand and Ezekeil 37 too…and Jeremiyah 31 and Amos and..and..
Mt 9:37 Then saith He unto his disciples, The harvest truly is plenteous, but the labourers are few;
For me a serious warning, a shrill sound of a shofar…

I really don’t want to remain in the nations, so that I will cease to live and breath..

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s