Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Remain satisfied in the nations…

Een reactie plaatsen

Words what recently came to my eyes and heart are these:” If we remain satisfied in our graves (the nations), we will cease to live and breath”.
Precisely what was in my mind this week!!
It isn’t enough to practice Torah as a believer from the nations or what they say “pagans out of the nations who practice Torah and confess Yeshua…
WHAT?
Pagans?
Believers from the nations?

Awake oh Lo- Ammi and become Yisrael, awake and come to your destiny!
Why do people like to be in the corners and be satisfied with a few around them who practice Torah too?
How can ABBA YHWH uses us when we like to stay in a comfortzone?
Romans 11 is at hand and Ezekeil 37 too…and Jeremiyah 31 and Amos and..and..
Mt 9:37 Then saith He unto his disciples, The harvest truly is plenteous, but the labourers are few;
For me a serious warning, a shrill sound of a shofar…

I really don’t want to remain in the nations, so that I will cease to live and breath..

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s