Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

The Purpose of the Holy Spirit

Een reactie plaatsen

Really a very interesting article from the barking fox:

Not that long ago, the men’s Bible study I am blessed to attend spent several months going through the Gospel of Mark. One morning we looked in depth at the Parable of the Sower (Mark 4:1-25). Our leader astutely pointed out the words of Yeshua: “Do you not understand this parable? How will you understand all the parables?” (Mark 4:13 NASB) His conclusion, with which I agree, is that this parable is the key to understanding all of Yeshua’s parables, and thus everything He taught. Yet for all our analysis of this parable over the centuries, it seems that we may have missed something very important. What we have been missing dawned on me as we discussed Mark 4 on that day, and as we parted company I asked, “What if this parable is about the restoration of the entire Kingdom of Israel?”

Curious?

http://thebarkingfox.com/2015/03/10/the-purpose-of-the-holy-spirit/

And last but not least a very new song of James Block about Yeshuayahu 40

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s