Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Hoe wij ons zullen moeten gaan gedragen….

1 reactie

Omdat veelal veel mensen als niet zijnde van Judese afkomst terugkeren naar Abba’s Torah en tevens een gevoel hebben met Juda samen op te trekken…komt het vaak voor dat de eerstgenoemden zich als semi-joods gaan gedragen, ook wel vanwege het onderwijs in die kringen…
En de vraag is of dat juist is…
Moeten zij die geen zg joodse afkomst hebben, zich joods gaan gedragen?
Daarmee bedoel ik niet dat men Abba YHWH’s geschreven geboden moet gaan mijden, neen, ik doel op het nadoen of navolgen van afgeleide veelal joodse zaken….
Voor het geval men mij ervan verdenkt tegen dat andere huis te zijn, huis van Juda, dan leest u anders dan ik bedoel te schrijven.
Wat zegt Abba’s Woord hierover?
Een prachtig voorbeeld vond ik in de de onlangs toegestuurde woorden van Zerubbabel over de twee houten stokken…
Leest u mee?
Waarschijnlijk zult u erdoor versterkt worden als u al enkel vragen hieromtrent had en anders krijgt u nieuw inzicht,want zoals die twee stokken twee naties zijn, kunnen wij ons als individu niet gaan vermengen met individuen van het andere huis….
De aanhef is een ernstige waarschuwing en ik denk terecht.
Mocht u dat anders zien, ook dan is uw reactie welkom!
Shalom!

http://www.onetorahforall.com/Studies2013/Reunification.html

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

One thought on “Hoe wij ons zullen moeten gaan gedragen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s