Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Hoe wij ons zullen moeten gaan gedragen….

1 reactie

Omdat veelal veel mensen als niet zijnde van Judese afkomst terugkeren naar Abba’s Torah en tevens een gevoel hebben met Juda samen op te trekken…komt het vaak voor dat de eerstgenoemden zich als semi-joods gaan gedragen, ook wel vanwege het onderwijs in die kringen…
En de vraag is of dat juist is…
Moeten zij die geen zg joodse afkomst hebben, zich joods gaan gedragen?
Daarmee bedoel ik niet dat men Abba YHWH’s geschreven geboden moet gaan mijden, neen, ik doel op het nadoen of navolgen van afgeleide veelal joodse zaken….
Voor het geval men mij ervan verdenkt tegen dat andere huis te zijn, huis van Juda, dan leest u anders dan ik bedoel te schrijven.
Wat zegt Abba’s Woord hierover?
Een prachtig voorbeeld vond ik in de de onlangs toegestuurde woorden van Zerubbabel over de twee houten stokken…
Leest u mee?
Waarschijnlijk zult u erdoor versterkt worden als u al enkel vragen hieromtrent had en anders krijgt u nieuw inzicht,want zoals die twee stokken twee naties zijn, kunnen wij ons als individu niet gaan vermengen met individuen van het andere huis….
De aanhef is een ernstige waarschuwing en ik denk terecht.
Mocht u dat anders zien, ook dan is uw reactie welkom!
Shalom!

http://www.onetorahforall.com/Studies2013/Reunification.html

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

One thought on “Hoe wij ons zullen moeten gaan gedragen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s