Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

An honour when He calls us to come closer

Een reactie plaatsen

“So why is God willing to accept a cry of repentance “immediately” at this time of year as Rambam suggests? Because it is during this time of year that we go above and beyond what might be considered “normal” in an effort only to draw closer to Him. Don’t forget, God uses our earthly marriage as a picture of our relationship with Him. The times when you or your spouse can truly see the love you have for one another occurs when you go above and beyond the normal routine for each other. That is what God desires, for us to go above and beyond the normal routine.”

http://www.united2restore.com/2016/09/26/the-10-days-of-awe/

 

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s