Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Do we really understand….?

Een reactie plaatsen

Recently I have read an explanation of Batya Wootten about Shavuot with very very interesting things in it.
Would like to introduce you to read it as well….
She starts with the words:
“Those who know me know that I do not often declare prophetic words, but I have something that I keep hearing in my heart and I think it is a word for us from the Holy One:

“Many of my children think they fully understand the feast of Shavuot, but they do not. They think they fully understand My Spring feasts and are now ready for the events foreshadowed in My Fall feasts, but they are not ready. They have not yet grasped some important points about Shavuot as it is related to My giving of My Ruach. I especially want this generation to understand these things because they have to do with empowerment to walk in My plan for them in the latter days. I want them to see and understand the foreshadowing of the two leavened loaves that were to be waved before Me on Shavuot, and to reexamine the reason why I poured out My Spirit on this day.”……

http://www.redeemedisrael.com/do-we-really-understand-shavuot-and-why-yhvh-gives-us-the-ruach/

Then this song I have listened last nigth expressed our longing together with ABBA YHWH Who has given us that longing…

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s