Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Do we really understand….?

Een reactie plaatsen

Recently I have read an explanation of Batya Wootten about Shavuot with very very interesting things in it.
Would like to introduce you to read it as well….
She starts with the words:
“Those who know me know that I do not often declare prophetic words, but I have something that I keep hearing in my heart and I think it is a word for us from the Holy One:

“Many of my children think they fully understand the feast of Shavuot, but they do not. They think they fully understand My Spring feasts and are now ready for the events foreshadowed in My Fall feasts, but they are not ready. They have not yet grasped some important points about Shavuot as it is related to My giving of My Ruach. I especially want this generation to understand these things because they have to do with empowerment to walk in My plan for them in the latter days. I want them to see and understand the foreshadowing of the two leavened loaves that were to be waved before Me on Shavuot, and to reexamine the reason why I poured out My Spirit on this day.”……

http://www.redeemedisrael.com/do-we-really-understand-shavuot-and-why-yhvh-gives-us-the-ruach/

Then this song I have listened last nigth expressed our longing together with ABBA YHWH Who has given us that longing…

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s