Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Curse is lifting

Een reactie plaatsen

People who do have a flame inside to share the facts and Words of YHWH about the two sticks, Judah and Efrayim, are not that many, but when I know some, I likt to ask them for permission to publish their activities…I have that flame inside too.
Shoulder to shoulder in hard times, even when we are not fysical neighbours is such an encouragement.But more than that is knowing to act in the will of Abba YHWH and expecting results because of the strength of the moving Ruach HaKodesh from YHWH…Time is now YHWH is sending workers out to share His Word with the hungry and thirsty ones.Here you can listen to an interview of James Block:

http://hebrewnationonline.com/james-block-anointed-musician-of-ephraim-interviews-with-gene-and-bonnie/

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s