Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Surprised by tears….

1 reactie

Keuzes hebben condities, welke we ook maken…
Geschiedenis geeft inzicht. Goed advies is in het Levende Woord te vinden…Laten we nadenken over levensveranderende keuzes, voordat we de beslissende stap maken..

natsab

Over the course of the last six months, Al McCarn and I have been co-authoring a book, Ten Parts in the King, that is about to be published.  We really had most of the book finished within two months of starting, but have sensed Abba guiding us toward refining the text and insuring the tone is right and compassionately humble.  Part of His guidance toward that end, He has led us to place the manuscript before a number of persons from a broad background, both Christian and Jewish, for input, review and feedback.

One such reviewer invited us to middle Tennessee last weekend for a Sunday morning interview to be edited into two segments for her international ministry’s online video program.  While details and links to this upcoming program will be released at the appropriate time, I tell you that to give the background for why we were there…

View original post 1.307 woorden meer

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

One thought on “Surprised by tears….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s