Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Uitzien naar en er deel van uit gaan maken…..

Een reactie plaatsen

Uitzien naar het ontwaken van Efrayim en dan aan het begin staan van datzelfde ontwaken zijn twee verschillende zaken en toch overlappen ze elkaar.

Het verlangen blijft, ook wanneer het ontwaken begint,en de vreugde dat er door ABBA YHWH’s Ruach een aanvang gemaakt wordt naar dat langverwachte proces, is bijzonder.

Steeds meer word ik erbij bepaald dat alles wat in Torah (hele bijbel) is geschreven, is alleen voor Israelieten.

De twaalf poorten en de namen erboven zijn die van de zonen van Jacob.Dus kortgezegd kunnen er alleen nazaten van Jacob door die poorten.

Enerlei wet zij de vreemdeling en de ingeborene…

Nu 15:16 Enerlei wet en enerlei recht zal ulieden zijn, en den vreemdeling, die bij ulieden als vreemdeling verkeert.

Vandaag kwam mij een artikel onder ogen die de weg der vrede bewerkt…

Ben me ervan bewust dat ik slechts aan kan stippen, daarom een uitnodiging om zelf verder te lezen en te luisteren.

Zal zowel de link als het lied dat vandaag vrijkwam, hieronder vermelden…

http://thebarkingfox.com/2015/06/16/shooting-ourselves-in-the-foot/

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s