Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Uitzien naar en er deel van uit gaan maken…..

Een reactie plaatsen

Uitzien naar het ontwaken van Efrayim en dan aan het begin staan van datzelfde ontwaken zijn twee verschillende zaken en toch overlappen ze elkaar.

Het verlangen blijft, ook wanneer het ontwaken begint,en de vreugde dat er door ABBA YHWH’s Ruach een aanvang gemaakt wordt naar dat langverwachte proces, is bijzonder.

Steeds meer word ik erbij bepaald dat alles wat in Torah (hele bijbel) is geschreven, is alleen voor Israelieten.

De twaalf poorten en de namen erboven zijn die van de zonen van Jacob.Dus kortgezegd kunnen er alleen nazaten van Jacob door die poorten.

Enerlei wet zij de vreemdeling en de ingeborene…

Nu 15:16 Enerlei wet en enerlei recht zal ulieden zijn, en den vreemdeling, die bij ulieden als vreemdeling verkeert.

Vandaag kwam mij een artikel onder ogen die de weg der vrede bewerkt…

Ben me ervan bewust dat ik slechts aan kan stippen, daarom een uitnodiging om zelf verder te lezen en te luisteren.

Zal zowel de link als het lied dat vandaag vrijkwam, hieronder vermelden…

http://thebarkingfox.com/2015/06/16/shooting-ourselves-in-the-foot/

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s