Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Voortgang

Een reactie plaatsen

Recentelijk vond ik drie linken,die de Restoration Scriptures TNE, gebruiksvriendelijk in een pdf hadden.
Met de uitleg is het een groot document in z’n geheel,maar in drie delen is het heel goed op te zoeken en te gebruiken of eventueel te vertalen in Nederlands.Men selecteert, copieert en zet het in de googlevertaling, waarbij de strekking duidelijk wordt.
Degene die deze vertaling maakte is op de hoogte van het inzicht van Ezechiël 37,maar ook de Namen en de bestemming.
Een aanrader voor hen die meer willen weten over deze richting.

Klik om toegang te krijgen tot Restoration%20Scriptures.0001.pdf

Klik om toegang te krijgen tot Restoration%20Scriptures.0002.pdf

Klik om toegang te krijgen tot Restoration%20Scriptures.0003.pdf

Verder een link voor een raadzaam boekje, ook in het Nederlands:

Klik om toegang te krijgen tot eerstgeborenen.pdf

En last but not least:
http://shalomyisrael.com/home

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s