Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

James Block Music….Een Zegen!

5 reacties

Recentelijk kwam ik onverwachts een song op video tegen dat m’n aandacht trok…En nadat ik verschillende malen geluisterd had, vroeg ik me af waarom ik deze song niet eerder gehoord had..Zo mooi en doeltreffend! Toepasselijk naar aanleiding van waar ik mee liep. Na enig zoeken vond ik wat gegevens en kon niet nalaten de zanger te benaderen.
De persoon achter de liederen, daar ging m’n belangstelling ook naar uit, want hij gaf in de liederen door dat hij weet over de op handen zijnde hereniging van Israel en Juda, de zogenaamde twee houten uit Ezechiël 37 en verder schroomt hij ook niet om Abba YHWH bij Zijn Naam te noemen in de liederen….

De correspondentie die ontstond bleef niet bij schrijven alleen. We schreven over onze voornemens en dat we bezig waren met de voorbereiding op een reis naar Canada en Alaska. James schreef dat zijn ouders woonden op de plaats waar wij in Canada landen zouden en of wij daar zijn ouders zouden willen gaan ontmoeten….

Ik zal u de link aanreiken waarin u het interview kan beluisteren en de persoonlijke website van James Block waarop u de prachtige liederen inclusief de melodiën kan beluisteren…

Ik hoop dat u net zo veel genieten zal als ik doe bij het luisteren van deze liederen.

http://www.youtube.com/watch?v=eFdPGLCBNOc

Website van James…
http://selahmusic.org

Dank u Abba voor uw talenten aan ons gegeven!

Auteur: hadassah18

Van jongsafaan hield ik ervan om wat ik zag te verwoorden. Er waren ervaringen die ik liever schreef dan ze vertellen. Min of meer komend vanuit de rechtse flank van het christelijk geloof zonder kerklid te zijn, kreeg ik liefde voor het geschreven Woord die ook wel bijbel wordt genoemd. Al jong was ik overtuigd van de Weg,maar wist, dacht ik, het juiste pad niet. Maar de Vader wist het en begin dertig was ik, toen Hij mij met een levensveranderende gebeurtenis bevrijdde, wat ik als wederomgeboren beschouw. Die ervaring maakte dat ik Hem wilde dienen, maar Hij mocht het bepalen en dat deed Hij. In 2007 gaf Hij duidelijk aan dat ik mocht gaan delen van wat ik van Hem ontvangen had. Dat onderwerp zag ik in die tijd zelden in Nederland en omstreken. Een groot verlangen is het dat de twee huizen spoedig één kudde worden zoals beschreven in Ezechiël 37 en andere verwijzingen. Ik ben gelukkig getrouwd, moeder en ik heb mijn identiteit gevonden in YHVH's onderwijzingen. Johannes 14:26 is een raad die ik hoog acht. Het geschreven Woord van YHVH krijgt prioriteit. Naast schrijvend delen hou ik ervan om hen die de wil van de Vader willen doen, te ontmoeten en heb een brede belangstelling. Veel verantwoorde onderwerpen hebben mijn belangstelling. Dankbaar dat Hij mij ertoe aanzette om te gaan delen, wandel ik mijn levensreis, vertrouwend dat Hij het wel zal maken. "En zeg de kinderen Israels dat zij voorttrekken" Exodus 14:15

5 thoughts on “James Block Music….Een Zegen!

  1. Heb zojuist de website van James en Liz onderaan het artikel gezet…

  2. Pingback: Een unieke gebeurtenis – BneyYosefHolland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s