Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

James Block Music….Een Zegen!

5 reacties

Recentelijk kwam ik onverwachts een song op video tegen dat m’n aandacht trok…En nadat ik verschillende malen geluisterd had, vroeg ik me af waarom ik deze song niet eerder gehoord had..Zo mooi en doeltreffend! Toepasselijk naar aanleiding van waar ik mee liep. Na enig zoeken vond ik wat gegevens en kon niet nalaten de zanger te benaderen.
De persoon achter de liederen, daar ging m’n belangstelling ook naar uit, want hij gaf in de liederen door dat hij weet over de op handen zijnde hereniging van Israel en Juda, de zogenaamde twee houten uit Ezechiël 37 en verder schroomt hij ook niet om Abba YHWH bij Zijn Naam te noemen in de liederen….

De correspondentie die ontstond bleef niet bij schrijven alleen. We schreven over onze voornemens en dat we bezig waren met de voorbereiding op een reis naar Canada en Alaska. James schreef dat zijn ouders woonden op de plaats waar wij in Canada landen zouden en of wij daar zijn ouders zouden willen gaan ontmoeten….

Ik zal u de link aanreiken waarin u het interview kan beluisteren en de persoonlijke website van James Block waarop u de prachtige liederen inclusief de melodiën kan beluisteren…

Ik hoop dat u net zo veel genieten zal als ik doe bij het luisteren van deze liederen.

http://www.youtube.com/watch?v=eFdPGLCBNOc

Website van James…
http://selahmusic.org

Dank u Abba voor uw talenten aan ons gegeven!

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

5 thoughts on “James Block Music….Een Zegen!

  1. Heb zojuist de website van James en Liz onderaan het artikel gezet…

  2. Pingback: Een unieke gebeurtenis – BneyYosefHolland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s