Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

Wortels van westers gedachtengoed

Een reactie plaatsen

Toen ik onderstaand artikel las,moest ik aan het ontstaan van een duin denken.Heb het ook weleens in het klein aan het strand gezien.Een schelp was door het zand langzaam aan het omvormen tot een hoopje en wanneer de vloed niet gekomen was of iets anders wat het verstrooide,dan zou het van hoopje naar verhoging tot duin geworden zijn over langere tijd.

Dat brengt me bij een feit dat wanneer we niet de achtergronden van wat we zijn gaan aannemen, onder de loep nemen, we klakkeloos kunnen gaan denken dat wat we zijn gaan denken ook zuiver is.

Dit artikel geeft, bij genoeg interesse onzerzijds, genoeg copy om een en ander in nieuw licht te zien om zonodig bij te stellen…

http://blogs.timesofisrael.com/the-roots-of-western-anti-judaism/

De auteur heeft samen met Hanoch Young de FB groep United2Restore opgezet en daarnaast een website, genaamd http://united2restore.com/

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s