Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

“Ten Parts in the King” Book Signing in Greenville, SC

Een reactie plaatsen

Chazak Yisrael

The above 2 pics are from the outside of M. Judson Booksellers in Greenville, SC.   Now this wasn’t just any kind of book signing for the co-authors are very close friends of ours!  Pete Rambo and Al McCarn finally saw the fruit of their labor as they now have books in hand and ready to distribute!

Pete Rambo and Al McCarn speaking about their book “Ten Parts in the King”.

Pete and Al did an excellent job introducing the book.  Here they are sharing about those details at the book signing.

So what is the book about?  I’m glad you asked.   The book is about the separation of the Kingdom of Israel into 2 nations and the eventual restoration.   The book also highlights the manifestation of the 2 witnesses (Ephraim and Judah) coming into focus in these last days.  You will be provoked to think deeply when you read…

View original post 182 woorden meer

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s