Tegenhetlicht

Terug naar de Oude paden

The Birth of the Messiah revealed in scripture – Mark Biltz

4 reacties

Erg goede en boeiende presentatie van Mark Biltz over de juiste datum van Yeshua’s geboorte en wat wij op die juiste tijd behoren te doen!

Auteur: hadassah18

Wat ik denk dat ik doe? Op doorreis. Ik heb YHWH´s Instructies ontdekt die uitgelegd worden in ZIjn hele Woord, die ik Torah ben gaan noemen en daarbij bewust geworden om Zijn Woord zonder menselijke toevoegingen te toetsen. Ik had dat mijns inziens nooit kunnen ontdekken zonder Yeshua.Wie ik ben? Vrouw, moeder, getrouwd én ik heb m'n identiteit gevonden in YHWH´s Torah toen Hij mij liet zien dat er twee huizen zijn oa beschreven in Ezechièl 37.Omdat ik dat niet veel in onze taal tegenkom, dacht ik een stukje van mijn bevinden online te gaan delen,wat ik sinds 2007 daadwerkelijk doe. Ik hou verder van voedsel bereiden volgens de spijswetten en zonder schadelijke E-nummers, tuinieren, wilde kruiden en groenten, Hebreeuwse muziek, gelijkgestemden ontmoeten...enzo

4 thoughts on “The Birth of the Messiah revealed in scripture – Mark Biltz

 1. Het is zo jammer dat het in Engels is , ik ben daar niet zo goed in.Kun je misschien een verslag geven in het Nederlands?

 2. Adrie, ik zal es proberen een artikel van dezelfde Mark Biltz te vinden over dit onderwerp en dat kun je met google/vertalen redelijk goed lezen…Lukt dat niet dan zal ik proberen een samenvatting te geven van deze video…Fijn, dat je wilde reageren!

  • Oke zou fijn zijn.Ik vindt hem een geweldige leraar.Maar het is jammer dat ik niet zo goed engels kan.Ik heb al verschillende filmpjes van hem bekeken en vindt ze zo goed,kan wel niet alles volgen maar de grote lijnen pak ik wel.
   Fijn dat jij ook reageert,bedankt!

 3. Ik ben eventjes gaan zoeken voor je, maar zo een twee drie kan ik niet precies hetzelfde artikel vinden.Ook gaat het mij te vlug om een letterlijke vertaling te maken van deze video…
  Wat we ook kunnen doen, is Mark Biltz zelf vragen of hij een artikel over dit onderwerp heeft.Er zijn wel artikelen op internet,maar daar zit meestal een chr.vleugje aan en als we nu toch op weg zijn richting het oosten….
  Vriendelijke groet,
  Hadassah

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s